Watch Me Bleed - Soul Drinker

de Astaroth Priestess

Watch Me Bleed - Soul Drinker

Deviza formatiei Watch Me Bleed, judecand dupa spusele membrilor pe pagina oficiala de MySpace, este "Straight in your face".

Albumul de debut, intitulat "Soul Drinker", este creat exact pe baza acestui "motto". Direct, dur, puternic si plin de energie.

Stilistic, "Soul Drinker" este un amalgam de genuri muzicale - thrash, death metal, hardcore si o idee de groove metal. Totul este imbinat intr-un stil neslefuit si cat se poate de direct; o declaratie despre ce va avea de spus in industria muzicala Watch Me Bleed.

Poze Poze_MH -

Daca materialul nu va impresiona prin originalitate, o va face prin forta brutala si prin modul direct in care isi transmite mesajul ascultatorului.

Piesele sunt tehnice, construite liniar si cateva dintre acestea pot deveni foarte usor hituri de succes, exemple notabile fiind "Bloodred Rain", "The End Of Everything" si "All Roses Die".

Din punct de vedere al executiei, cvintetul s-a folosit de duritatea instrumentatiei pentru a-si transpune toate ideile in doar 11 piese, lucru care le-a iesit de minune. Regretabil, ascultatorul nu va lua in considerare "Soul Drinker" ca fiind un material pe care il poate asculta oricand.

In viziunea personala, Watch Me Bleed este o formatie nemaipomenita daca o urmaresti live, daca o vezi pe scena cum se dezlantuie. Daca un album are atata forta, oare ce impresii ar lasa in urma unui concert? Cu siguranta ar face ravagii la festivaluri.

Chiar daca nu va impresiona ascultatorul de la prima auditie, este posibil ca muzica Watch Me Bleed sa ridice oamenii in picioare la concerte sau in cluburi.

Nota: 8/10

Tracklist:

1. Rise
2. Bloodred Rain
3. Sixsixseven
4. Where Darkness Hides
5. The End Of Everything
6. Dead Sky Black Sun
7. The Game Is On
8. Burn Down Hope
9. All Red Roses Die
10. Jack Hammer
11. The Bleeding Chalice

Astaroth PriestessDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: