Solista We Are The Fallen: Iron Maiden este cea mai buna formatie

de Astaroth Priestess

Solista We Are The Fallen: Iron Maiden este cea mai buna formatie

Carly Smithson, solista formatiei We are the Fallen, a acordat de curand un interviu celor de la Los Angeles Times in care a vorbit despre ascensiunea sa in lumea muzicii.

Smithson a declarat ca a fost intimidata la inceput de ceilalti membrii ai formatiei insa, fiind compozitoare de cativa ani, a reusit sa treaca peste acest impas.

"Le-am aratat 'Bury Me Alive' care era o piesa pe care am compus-o in Atlanta dar aveam nevoie de un producator sa o duca la urmatorul nivel si au facut-o. Au completat piesa asa cum mi-am inchipuit-o la inceput."

Intrebata daca va canta piesa "Flight Of Icarus" a celor de la Iron Maiden, artista a declarat:

"Cea mai buna formatie dintodeauna! Am vrut sa cant la 'American Idol' ca balada dar nu a mers. Este o piesa atat de buna si are un chorus puternic. In plus, am invatat despre povestea aia la scoala. Dar pur si simplu ii iubesc pe Iron Maiden. Duetul meu de vis ar fi sa cant 'Run To The Hills" cu Jack Black."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook