Noul album Whispering Woods, Fairy Woods, poate fi acum cumparat online

de Chaos Lore

Noul album Whispering Woods, Fairy Woods, poate fi acum cumparat online


Noul album semnat de Whispering Woods, "Fairy Woods", poate fi achizitionat online in format mp3 accesand linkul de mai jos.

Whispering Woods - Fairy Woods (Album MP3)

Trupa a luat fiinta in toamna anului 2008, proiectul fiind inceput de Doru Cailean si Norbert Gero, care au avut ideea de a pune bazele unei formatii orientate pe genul symphonic cu diferite influente. Pana la mijlocul anului 2009 au reusit sa inregistreze trei demo-uri la Dredd Studio, care, cu toate ca nu au fost realizate la cel mai profesional nivel, au starnit interesul in randul ascultatorilor. Dupa o serie de schimbari in componenta, la mijlocul anului 2010 formatia a inreinregistrat doua dintre cele trei demo-uri vechi impreuna cu doua piese noi la studioul Liveset.

Stabilizarea componentei trupei a adus cu sine si o definitivare a genului muzical abordat si anume: symphonic/gothic/doom. Componenta actuala: Alexandra Burca – voce, Cora Miron – clapa, Catalina Popa – flaut, Alex Dascal – tobe, Radu Vatca - chitara bass si Doru Cailean – chitara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook