Marti are loc Trofeul Club A Avanpost Rock - Editia 6

de George Lazar

Marti are loc Trofeul Club A Avanpost Rock - Editia 6


Changing Skins, WHITE ASH si Insect Politics vor concerta in Club A marti, de la ora 19:30.


Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop''n''roll, o combinatie intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock''n''roll.

Trupa inspira un aer nou si antrenant incepand cu energia transmisa publicului in timpul concertelor, explozia de culoare redata de vestimentatia lor si nu in ultimul rand piesele catchy si delicios de agresive.Trupa s-a bucurat de un real succes la Radio Guerrilla, clasandu-se inca din prima saptamana pe primele pozitii. De asemenea prestatiile live au starnit curiozitatea si admiratia publicului. Changing Skins au sustinut concerte alaturi de nume consacrate precum OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy si Vita de Vie in cluburile bucurestene de marca, dar si in Galati sau Constanta. De asemenea, trupa s-a clasat pe pozitia a 5-a in finala nationala a concursului Global Battle of the Bands.

Changing Skins sunt:
Horatiu Ghibu - voce
Stefan Mustata - chitara, programming
Adi Cotoara - bas
Raluca Pascaru - tobe

White Ash se naste la finele lui 2007 si are in momentul de fata patru membri:

Dan Zefirelli – voce
Bill Django – chitara
Mihai Patra - bas
Radu Gheorghe - tobe

Stilul abordat este un mix de alternativ, punk-funk, blues. Piesele sunt axate pe teme obsedante in principal date de chitara si bas iar versurile trateaza latura existentiala a omului. White Ash este una din cele mai active scenic si mai originale trupe din undergroundul romanesc actual.

www.whiteash.ro


Insect Politics sunt:
Andrei - chitara
Paul Mina - tobe
Eugen - bas


Club A... si devii altcineva!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook