Concert White Walls, Flesh Rodeo si Breathelast pe 10 decembrie in Fabrica

de Buvnitz

Concert White Walls, Flesh Rodeo si Breathelast pe 10 decembrie in Fabrica


In urma unor probleme de ordin logistic, concertul White Walls din Fabrica s-a mutat sambata, 10 decembrie.

Considerata revelatia ultimilor ani in materie de metal, White Walls se intorc pe scena de club bucuresteana dupa o absenta indelungata, perioada in care formatia a sustinut cu succes un turneu european ce a culminat cu aparitia la Progpower Fest in Olanda.

Cei familiari cu muzica White Walls stiu ca trupa rezoneaza cel mai bine cu publicul in spatiul de club astfel ca formatia se intoarce in Fabrica insa de aceasta data cu doua piese noi ce vor fi incluse pe viitorul material discografic.

Albumul de debut, Mad Man Circus, a aparut in Octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenta Creative Commons) si a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile si din afara granitelor.

White Walls a fost si prima formatie de metal ce a reprezentat Romania la un concurs de talie internationala (GBOB) obtinand o clasare in primele cinci locuri.

Aprecierile din partea publicului larg, a presei precum si premiile obtinute pana in acest moment stau drept dovada a profesionalismului si dedicatiei cu care aceasta formatie isi prezinta conceptul muzical.

In deschiderea evenimentului vor urca pe scena:

Flesh Rodeo - Alternative Metal/Bucuresti
BreatheLast - Alternative Metal/Metalcore/Bucuresti

Flesh Rodeo este proiectul lui Herminedirt (No3) recomandat in special fanilor Korn, Tool sau Alice In Chains.

Concertul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 15 Ron.

Un eveniment prezentat de Mighty Owl Productions si Club Fabrica!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook