Cumpara online bilete la Ghost Festival - Chapter I la Rasnov

de Chaos Lore

Cumpara online bilete la Ghost Festival - Chapter I la Rasnov


Festivalul Ghost 2012 se va desfasura in perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza cetatii Rasnov. Va fi un eveniment complex, cu caracter intercultural ce reuneste o forma variata de manifestari artistice si activitati recreative, intr-un cadru natural, indepartat de aglomeratia citadina.

Preturile sunt dupa cum urmeaza: 35 lei/zi, 50 lei/abonament.

Cumpara bilete pentru ziua 1 (13 iulie)
Cumpara bilete pentru ziua 2 (14 iulie)
Cumpara abonamente pentru ambele zile

Pe durata zilei, celor prezenti li se ofera posibilitatea de a-si petrece timpul in zona de activitati complementare. In spiritul apropierii de valorile traditionale aceasta va include: ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala, reprezentatii & demonstratii de reenactment, proiectii de film, concurs de poezie, carnaval.

Din line-up vor face parte trupele Secrets of the Moon, Trobar de Morte, The Moon & the Nightspirit, Sunset in the 12th House, White Walls, Leafblade, Shattered Hope, Scarred, Trei parale, QuantiQ, Laonliness, Allerseelen, Whispering Woods, Wilder, EchO si Abstract Rapture.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook