White Walls canta in deschiderea concertului Blind Guardian

de Buvnitz

White Walls canta in deschiderea concertului Blind Guardian


Sub deviza „Unu Mai ROCK”, in data de 1 mai 2011 rockerii din Romania vor sarbatori ziua celor ce muncesc printr-un festival ROCK!

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. Nu va fi o sarbatoare in care vor defila muncitorii, asa cum cerea traditia, dar cu siguranta va fi una in care vor defila tinerii (si nu numai) imbracati in tinuta specifica rock-ului!

WHITE WALLS va deschide ostilitatile si va fi prima formatie care va urca pe scena de la Arenele Romane.

WHITE WALLS este o formatie tanara de metal progresiv din Constanta, infiintata in aprilie 2009, ce a reusit sa se afirme in foarte scurt timp pe scena metal din Romania in 2010.

Printre reusitele trupei se numara: locul 1 la The Battle Of Rocksin (Aprilie 2010), locul 1 la Stufstock Newcomers (August 2010), locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (Octombrie 2010), locul 1 la finala nationala Global Battle Of The Bands (Noiembrie 2010), locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (Februarie 2011), locul 5 la finala mondiala Global Battle Of The Bands, organizata in Kuala Lumpur - Malaezia (Februarie 2011).

Albumul lor de debut, “Mad Man Circus”, aparut in octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenta Creative Commons) a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile si din afara granitelor.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook