White Walls, TBWCW sau DOC ar putea pleca acasa cu cel mai bun Hard Rock

de Buvnitz

White Walls, TBWCW sau DOC ar putea pleca acasa cu cel mai bun Hard Rock


Pe 29 aprilie 2014, la Sala Polivalenta, va avea loc ON AIR MUSIC AWARDS 2014 – Gala Elitei Industriei Muzicale din Romania.

Ca o mare noutate, scena underground este si ea reprezentata si concurenta la categoria Cel mai bun Hard Rock/Heavy Metal:

Days Of Confusion - "Bloodstream"
Cargo - "A 5-a Dimensiune"
The Boy Who Cried Wolf - "It's Just a Rebel, Sir"
White Walls -"The Masquerade"
Trooper - "Liceul Cimitir"


Va fi interesant de vazut daca cele trei reprezentante vor reusi sa smulga premiul din mainile Cargo sau Trooper.

Biletele pentru gala au fost puse deja in vanzare in retelele Eventim si MyTicket, 5% din valoarea biletelor vandute urmand sa fie directionata catre Colegiul National de Arte Dinu Lipatti pentru achizitionarea unor instrumente muzicale necesare elevilor acestei institutii de invatamant. Astfel, On Air Music Awards isi adauga si o valenta de responsabilitate sociala si alege sa sustina viitorii muzicieni.

ON AIR MUSIC AWARDS este o platforma de valorizare a intregii piete muzicale romanesti – artisti sau trupe care se manifesta in diferite genuri muzicale, compozitori, case de productie sau producatori independenti, organizatori de concerte si festivaluri. Un proiect independent, organizat de compania Star Management, evenimentul nu este afiliat niciunui trust media si niciunei structuri din industria muzicala. In traditia galelor internationale de premiere, incepand de anul acesta, prin regulamentul ON AIR MUSIC AWARDS toti artistii si casele de productie majore si independente au fost invitati sa depuna spre jurizare cele mai bune productii lansate in perioada 31 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014.

“Alegerea Salii Polivalente ca loc de desfasurare a galei este o urmare fireasca a ecourilor editiei de anul trecut. Inca de la prima editie am anuntat ca exista si bilete pentru publicul iubitor de muzica, iar 5% din valoarea biletelor vandute va merge la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, pentru achizitionarea de instrumente muzicale, fapt ce a generat o cerere ridicata de bilete pentru editia de anul acesta. De asemenea, avem o scenografie spectaculoasa care nu putea fi montata decat in acest spatiu”, a declarat Anca Lupes, Managing Partner la Star Management.

Pentru categoria Indie/Rock Alternativ avem:

Grimus - "High"
Zdob si Zdub - "Trece vremea omului"
ROA - "A 5-a zi"
Emmah Toris - "Lyrical Sober Dementia"
Kumm - "Sa nu spui nimanui"
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook