White Walls: Veniti cat mai aproape de scena (Interviu)

13 Iunie 2013 Buvnitz

White Walls: Veniti cat mai aproape de scena (Interviu)
Share pe Facebook

Astazi stam de vorba cu White Walls, una din trupele participante la festivalul Rocker's Challenge ce va avea loc la Sasca Montana, in Cheile Nerei.

Am inteles ca ati terminat inregistrarile la noul album, folow-up-ul mai vechiului „Mad Man Circus”. Cand urmeaza sa-l lansati, cum se va chema, cate piese va contine?

Asa este, doar ce am terminat inregistrarile pentru noul album pe care il vom lansa in toamna. Nu are inca un nume, lucram la asta chiar zilele astea, insa stim ca va contine 13 piese.

Cum au decurs inregistrarile la acest nou album? Am inteles ca l-ati inregistrat in mai multe locatii.

Inregistrarile au decurs perfect, suntem foarte multumiti de felul in care fiecare din noi si-a facut treaba, pentru noi cel putin va fi un album extraordinar, ramane sa vedem ce crede si “restul lumii” :). Am inregistrat in 3 sudiouri: tobele si chitarele la Next Dog Studio (langa Bucuresti) alaturi de Marius Costache, vocile la Luna Recording Studio (Cluj) la invitatia lui Nick de la Luna Amara si basul la Nocity Studio (Bucuresti) alaturi de acelasi Marius Costache. Peste tot a fost excelent!

Acest nou album va fi disponibil tot ca free download ca si precedentul? Si daca da, de unde poate fi descarcat?

Inca nu am apucat sa luam decizii legate de acest lucru, momentan suntem concentrati pe faza de mix si ulterior master a albumului.

Pregatiti ceva special pentru lansarea albumului?

Surprizele n-ar mai fi surprize daca as raspunde altfel la aceasta intrebare. :)

Am vazut ca pe 5 iulie sunteti una dintre trupele care vor canta la festivalul Rocker’s Challenge de la Sasaca Montana in Cheile Nerei. Veti canta doar piese de pe „Mad Man Circus” sau veti combina si cu piese de pe noul abum pe care urmeaza sa-l lansati?

Abia asteptam sa ajungem din nou la Sasca, anul trecut ne-a placut foarte mult acolo. Vom canta piese de pe ambele albume, nu prea reusim sa ne abtinem de la a canta piese noi in concerte, suntem foarte curiosi de reactia publicului la ele.

Festivalul Rocker’s Challenge este gandit de organizatori pe doua paliere: muzica si sport montan. Voi sunteti o trupa nascuta si crescuta la malul Marii Negre, in Constanta. Veti incerca si ceva sport montan: tiroliana, rafting, mountain-biking, trecking?

Asta a fost singurul regret legat de participarea noastra la festival de anul trecut, faptul ca nu am incercat niciun sport montan. Daca vom avea destul timp la dispozitie cred ca raftingul va fi prima optiune. Pe langa faptul ca totul se intampla pe apa, deci ar trebui sa ne descurcam oarecum...sau nu :), cred ca va fi foarte interesant si pentru ca putem participa toti membri trupei in acelasi timp.

Ce mesaj aveti pentru fanii care vor veni sa va vada la Rocker’s Challenge?

Veniti cat mai aproape de “scena”, muzica trebuie sustinuta pentru a exista! Ne vedem pe 5 iulie!


Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Concerte recomandate:


Like us on Facebook