Jay Yuenger, fostul chitarist White Zombie, a fost intervievat de Crawdaddy

de Astaroth Priestess

Jay Yuenger, fostul chitarist White Zombie, a fost intervievat de Crawdaddy

Jay Yuenger, fostul chitarist al formatiei White Zombie a acordat recent un interviu pentru Crawdaddy in care a vorbit despre destramarea trupei si despre boxset-ul "Let Sleeping Corpses Lie".

Despre boxset-ul "Let Sleeping Corpses Lie" artistul a declarat ca "nu era bine gandit".

"Nicio poza nu avea credite - eram ceva gen "Uh, stiti ca trebuie sa acordati credite pozelor sau altfel oamenii te pot da in judecata?" Si ei erau toti gen "Oh". Nu erau note aditionale, ceea ce e esential pentru asa ceva. Adica, formatia a avut o poveste atat de interesanta, cum sa nu ai note aditionale? Aud despre asta mereu de la fani. Sunt bucurosi ca discurile super rare de la inceputuri sunt acolo, este tare sa asculte dar ambalajul e naspa. Sean [Yseult] avea tot felul de chestii tari - poze si afise si chestii pe care puteau sa le puna acolo".

Despre declaratiile emise de Rob Zombie in ultimii ani referitoare la faptul ca membrii White Zombie aveau probleme de comunicare, Yuenger a spus ca "se intampla in orice formatia", dupa mult timp de lucrat impreuna.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: