Cronica Whitesnake - Good To Be Bad

de Morrison

Cronica Whitesnake - Good To Be Bad
E sezonul revenirilor in forta si o legenda ca Whitesnake nu putea sa faca exceptie. Good To Be Bad se inscrie in circuitul demersurilor de tipul inca se mai poate.

Problema e ca acest tip de demers poate fi usor contracarat de intrebarea dar mai are rost?

Ca si in multe alte cazuri, in ceea ce priveste Whitesnake, mai are rost pentru fanii ultra-dedicati pentru care nu conteaza ca vocea lui Coverdale oboseste pe alocuri sau ca unele compozitii se taraie, realmente, spre final.Totusi, "Good To Be Bad" are un atu semnificativ chitara electrica, ale caror riff-uri, solo-uri si teme duc in spate mai bine de jumatate de album. Piese ca "All For Love", "Call On Me", "Got What You Need" sau "Best Years" arata ca mai exista, inca, resurse si inspiratie.

Pe "All I Want All I Need", insa, vocea lui Coverdale suna, realmente, rau, facand din aceasta balada mai mult un chin decat o placere. Ca de multe ori la Whitesnake, textele sunt pline de cuvantul "love" ce sa-i faci, asa era prin '80, iubire multa, atitudine mai deloc... In fine, chestie de generatie.

In concluzie, "Good To Be Bad" vine sa faca o placere fanilor inraiti, insa nu mai poate avea pretentia sa cucereasca vreun segment din piata rock, aflata, la momentul de fata, in cu totul alte dimensiuni. Asteptam sa-i vedem live, spre a ne lamuri daca si la acest capitol "mai are rost"...Auditie placuta!

Mihnea Blidariu, Bestmusic.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: