Fostul chitarist Whitesnake deschide expozitie

de Morrison

Fostul chitarist Whitesnake deschide expozitie
Adrian Vandenberg, fostul chitarist al trupei Whitesnake si actual membru in formatia Vandenberg a anuntat ca intentioneaza sa deschida o expozitie de arta.

Aceasta va avea mai multe sedii, unele aflandu-se in Germania, Olanda sau Belgia. In aceste locatii vor fi expuse tablourile chitaristului, precum si desenele de mana. Acestea vor fi deschise de la mijlocul lunii noiembrie pana la sfarsitul anului 2007. In 2008, chitaristul intentioneaza sa-si prezinte arta grafica si fanilor din Japonia.

Whitesnake lucreaza in prezent la un nou album, posibil intitulat Good to be Bad ce va fi lansat anul acesta cel mai probabil in luna octombrie la SPV Records. Frontmanul trupei, David Coverdale, spune ca este extrem de prins de procesul de compunere al pieselor si ca abia asteapta sa le prezinte fanilor.

Pentru acest viitor album, Coverdale spune ca s-a gandit la o colaborare cu Glenn Hughes (ex-Deep Purple) pentru partea vocala din unele piese, dar inca nu a fost stabilit nimic in aceasta directie.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook