Membrii Whitesnake, Kiss si Korn au inregistrat un album de Craciun

de Buvnitz

Membrii Whitesnake, Kiss si Korn au inregistrat un album de Craciun

Doug Aldrich (Whitesnake), Bruce Kulick (Kiss), Dizzy Reed ( Guns N Roses), Jason Hook ( Alice Cooper) si Shane Gibson (Korn) se numara printre muzicienii ce isi vor lasa amprenta pe noul album Northern Light Orchestra, The Spirit Of Christmas.

Albumul va fi lansat in data de 20 octombrie si garanteaza cele mai bune elemente din lumea divertismentului. Cum spune si titlul, The Spirit Of Christmas este un album specific Craciunului insa cu piese reorchestrate in maniera rock.

Discul il va avea ca producator pe Russ Regan (NEIL DIAMOND, ELTON JOHN si BARRY WHITE)

Si pentru ca am amintit de Korn, formatia lucreaza momentan la al noualea material discografic, disponibil pe piata la inceputul lui 2010. Desi in momentul de fata au ramas doar trei muzicieni din componenta originala, solistul Jonathan Davis sustine ca esenta Korn a ramas intacta:

'Sa va spun un secret. Primele albume au fost compuse de Fieldy si Munky. David (fostul tobosar) a fost acolo doar sa compuna beaturi, dar de fapt nu era deloc acolo. Head (Brian Welch) era in alta lume, era atat de distrus de droguri incat nu putea contribui ca atare.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook