Wild Beasts canta in premiera la Bucuresti, la Control Day Out 2

de Chaos Lore

Wild Beasts canta in premiera la Bucuresti, la Control Day Out 2


Wild Beasts canta in premiera la Bucuresti, la Control Day Out 2 powered by TuborgSound.

Cunoscuta trupa indie art-rock britanica Wild Beasts va concerta, in premiera in Romania, pe 1 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul Control Day Out 2, powered by TuborgSound - primul eveniment muzical important al verii! Woodkid, The Shoes si O.Children vor intregi lineup-ul acestui maraton live de sound-uri noi, pentru amatorii de entertainment de calitate.

In sustinerea evenimentului Control Day Out 2, cel mai recent proiect on-line semnat de Tuborg, Tuborgsound.ro - portalul muzicii romanesti care conteaza, va fi alaturi de fanii trupelor pe durata intregului concert. Inca din momentul lansarii pe piata romaneasca, Tuborg a oferit publicului experiente muzicale memorabile si a animat de fiecare data atmosfera.

Lansati in 2006, britanicii Wild Beasts au la activ 3 albume de studio si o nominalizare Mercury prize pentru cel de-al doilea, Two Dancers (2009). Cel mai recent disc al lor, Smother, lansat anul trecut de Domino Records, este insa cel care le-a adus succesul si recunoasterea internationala. Albumul, distribuit in Romania de A&A Records, este disponibil in librariile Carturesti.

Daca Two Dancers suna ca o aventura de o noapte, pulsand de hedonism, Smother este un album matur, intim si senzual, ce are curajul sa vorbeasca soptit, stiind cum sa cucereasca ascultatorul. „Toate formatiile bune isi schimba directia”, spun Wild Beasts, marturisindu-si deschis admiratia pentru Talk Talk, o trupa britanica a carei metamorfoza i-a inspirat. La influente se adauga Beach House, Oneohtrix Point Never si Caribou - Swim.

Primavara aceasta, Wild Beasts au impresionat publicul american de la prestigiosul festival Coachella, cu mixul lor unic de indie, art-rock, dream pop si shoegaze, cu falsetto-ul lui Hayden Thorpe si baritonul charismatic al lui Tom Fleming, piesele lor fiind etichetate drept „cele mai erotice compozitii din indie rock-ul actual” (San Francisco Appeal).La Bucuresti, Wild Beasts vin cu un repertoriu reprezentativ de pe ultimele doua albume, si insotiti de Katie Harkin (ex Sky Larkin) la clape si backing vocals. Nu ratati un concert eveniment, cu una din cele mai apreciate trupe britanice ale momentului!

By drawing out the dark side of sex, Wild Beasts have made a masterpiece – NME 9/10

Smother isn't conventional chart material, but will make Wild Beasts' burgeoning cult impossible to ignore – The Guardian

Perhaps the most inspiring, intriguing band in Britain - BBC

www.wild-beasts.co.uk


Biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound pot fi achizitionate in avans, la pretul de 75 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). In saptamana evenimentului, pretul acestora va fi 95 de lei.

Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook Control Day Out si www.control-club.ro.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: