Winds of Plague - Say Hello To The Undertaker videoclip

"Say Hello To The Undertaker" este noul videoclip semnat de californienii de la Winds of Plague. Piesa face parte de pe cel de-al 4-lea album al trupei "Resistance", care a fost lansat pe data de 29 Octombrie via Century Media Records

Albumul  a fost produs in colaborare cu Will Putney, care a mai lucrat cu nume precum Suicide Silence si Shadows Falls

"Resistance" track listing:

01. Open The Gates

02. Say Hello To The Undertaker

03. Sewer Mouth

04. Left For Dead

05. One Foot In The Grave

06. Time To Reap

07. United Through Hatred

08. Good Ol' Fashion Bloodbath

09. No Man Is My Master

10. Snake Eyes

11. Looking For A Better Day