Conferinta Video Within Temptation

19 Iunie 2007 Morrison

Conferinta Video Within Temptation
Share pe Facebook

Mai jos puteti urmari un alt fel de interviu video cu Within Temptation. De fapt, sunt intrebarile si raspunsurile de la conferinta de presa de la Sibiu, din cadrul festivalului ARTMANIA ! Stati pe frecventa noastra pentru ca vineri va vom prezenta si un interviu cu trupa, precum si multe filmari de la festival, pe METALHEADTV.com.


Comenteaza

unforeseeable_silence la 13.09.2010 00:02

User Avatar Picture
Aspirant
Adevarul fiind spus, intrebarile adresate puteau sa fie oarecum putin mai inspirate - sau macar mai focalizate pe cariera muzicala a acestei formatii minunate. Daca numai ajungeam la Sibiu inca din timpul conferintei... Orisicum, am avut onoarea de a participa la editia festivalului "ArtMania" - 2007 pentru prima data si sa ma bucur de concertul minunat al trupelor Within Temptation, The Gathering ( unul dintre ultimele concerte in formula cu Anneke) , My Dying Bride si de a ii intalni pe membrii formatiei Within Temptation si acum fosta solista "The Gathering" - actuala solista "Agua De Annique", Anneke Van Giersbergen in persoana - a fost o onoare sa particip la primul concert vreodata Within Temptation in Romania - un eveniment de-a dreptul superb - ( in ciuda faptului ca prima vizita in Romania a membriilor formatiei olandeze Within Temptation a avut loc in Aprilie 2007 - cand au filmat in Romania doua videclipuri "Frozen" si "The Howling, single-uri extrase de pe albumul in a carui turneu, Romania de asemenea a fost trecuta negresit cu acest show a formatiei in cadrul festivalului "ArtMania" - Sibiu 2007, The Heart Of Everything (2007). Am simtit cum inima s-a oprit de emotie in momentul in care am asistat si la Within Temptation @ Soundcheck, unde au fost interpretate melodiile The Cross si The Truth Beneath The Rose. Superb! raspunde

Ovidiu la 28.06.2007 00:00

User Avatar Picture Intrebari penibile si idioate, intr-o engleza stalcita si lipsita de accent. Penibil. raspunde

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Concerte recomandate:


Like us on Facebook