Un nou album Within Temptation

de Morrison

Un nou album Within Temptation
Sharon den Adel, solista trupei olandeze Within Temptation, a anuntat ca vor incepe sa compuna piese pentru un nou material in luna decembrie.

Vreau sa compunem un nou album cat mai repede, a spus Sharon. Cand esti in turneu nu prea ai timp sa te concentrezi si sa compui ceva, mai adauga solista.

Intr-un interviu realizat de FMQB, Sharon Den Adel a vorbit despre albumul lansat in 2007, The Heart Of Everything. "Cu fiecare album am incercat sa facem ceva diferit. Am vrut sa venim intotdeauna cu ceva interesant, asa ca am cautat sa exploram limitele fiecarui gen.
Asa se face ca fiecare album are un sound diferit si o tema speciala. "Mother Earth" era de inspiratie celtica, "The Silent Force" inclina spre doom metal, in timp ce primul a fost mai orchestral".

Despre "The Heart Of Everything", Sharon spune ca este mai ritmic si bazat pe chitari. "Are totusi aceleasi ingrediente ca si precedentele, este dramatic si heavy dar in acelasi timp melodic".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook