Within Temptation anunta titlul si versurile noului single, Paradise (What About Us?)

de Ana-Maria Gavrila

Within Temptation anunta titlul si versurile noului single, Paradise (What About Us?)


Olandezii de la Within Temptation au ales ca prim single pentru viitorul lor material discografic piesa "Paradise (What About Us?)". Mai jos puteti urmari un clip-promo ce contine si versurile noii piese.

Pentru lansarea noului album pe teritoriul american, Within Temptation au semnat o colaborare cu Nuclear Blast Entertainment: "Sunt putine trupele care lanseaza in mod constant albume la un nivel atat de inalt, cum sunt cei de la Within Temptation", a declarat presedintele Nuclear Blast Entertainment, Monte Conner. "De aceea au o multime de fani fideli prin intreaga lume. Sunt bucuros ca au ales Nuclear Blast Entertainment ca partener pentru lansarea din Statele Unite. Fanii se pot astepta la o adevarata supriza undeva la sfarsitul anului."

Within Temptation lucreaza in prezent la un material ce va continua directia inceputa cu "The Unforgiving". Albumul, lansat in 2011, a adus trupei cea mai inalta pozitie din cariera in topurile din Europa si Statele Unite, debutand in Top 10 in 12 tari, castigand doua MTV European Music Awards si doua World Music Awards, plus numeroase alte premii internationale.

Iata promo-ul noului single Within Temptation:Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook