Within Temptation, coveruri dupa Bruno Mars, David Guetta si Enrique Iglesias

de Buvnitz

Within Temptation, coveruri dupa Bruno Mars, David Guetta si Enrique Iglesias


Within Temptation au motiv de sarbatoare avand in vedere ca aniverseaza 15 ani de activitate, motiv penru care trupa a inregistrat in ultimele luni o serie de coveruri dupa piese cunoscute de publicul larg

'Ne-am gandit ca ar fi o ocazie minunata pentru a inregistra ceva special pentru fani. A fost o aventura muzicala, am inregistrt coveruri dupa piese dragi noua dar si piese cu care nu avem legatura.' declara formatia.

Pana in acest moment formatia a inregistrat de la classic rock (The Who, Behing Blue Eyes), pana la alternativ (Coldplay - Paradise Gotye - Somebody That I Used To Know, Mumford & Sons - Little Lion Man, Gnarls Barkley - Crazy) pana la pop (Bruno Mars - Grenade, Enrique Iglesias - Dirty Dancer, Lana Del Rey - Summertime Sadness, OneRepublic - Aplogize, Sweedish House Mafia - Don't Worry Child, David Guetta - Titanium, Adele - Skyfall).

Piesele au fost initial gandite pentru concertul aniversar pe care formatia l-a sustinut luna trecuta in Antwerp, Belgia.

Cateva din aceste adaptari pot fi ascultate mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook