Within Temptation in turneu

de Morrison

Within Temptation in turneu
Trupa olandeza Within Temptation a declarat ca este nerabdatoare sa plece in turneul care va avea loc in aceasta toamna.

Am aflat ca in total vom sustine 121 de concerte anul acesta, ceea ce este cu adevarat un record, au declarat membrii trupei.

In luna octombrie, Within Temptation vor concerta in Germania, Elvetia, Austria si Franta.

Intr-un interviu realizat de FMQB, solista Within Tmptation, Sharon Den Adel, a vorbit despre albumul lansat in 2007, The Heart Of Everything. "Cu fiecare album am incercat sa facem ceva diferit. Am vrut sa venim intotdeauna cu ceva interesant, asa ca am cautat sa exploram limitele fiecarui gen.

Asa se face ca fiecare album are un sound diferit si o tema speciala. "Mother Earth" era de inspiratie celtica, "The Silent Force" inclina spre doom metal, in timp ce primul a fost mai orchestral".

Despre "The Heart Of Everything", Sharon spune ca este mai ritmic si bazat pe chitari. "Are totusi aceleasi ingrediente ca si precedentele, este dramatic si heavy dar in acelasi timp melodic".


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook