Within the Nova lanseaza un nou videoclip!

de Cristi Nedelcu

Within the Nova lanseaza un nou videoclip!


Formatia timisoreana de metalcore a lansat videoclipul piesei 'The Realist', extrasa de pe viitorul album al trupei intitulat 'Infinite Cycles' care urmeaza sa fie lansat prin casa de discuri Dark Alliance Records pe data de 1 Februarie 2018.


'Dupa ce am petrecut ultimul an si jumatate lucrand la productia albumului incercand sa-l lansam pe cont propriu, faptul ca am reusit sa facem o colaborare cu Dark Alliance Records pe planul acesta este o gura de aer mai mult decat binevenita. Au fost de un ajutor imens atat in realizarea promovarii, distributiei cat si a productiei noului videoclip! Ne place sa credem ca albumul va avea ceva pe gustul fiecarei persoane iubitoare de metal avand in vedere ca se regasesc influente de hardcore, heavy, rock, industrial sau post-rock. Abia asteptam ca lumea sa ne asculte creatia si sa vedem incotro ne duce viitorul!' – a declarat liderul trupei, Alex Rizea.

Within the Nova este o trupa metalcore din Timisoara infiintata in ianuarie 2016 formata din Alex Rizea, Diana Pascutiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.

Trupa isi trage seva de inspiratie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, heavy metal), rezultand un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean si scream, riffuri agresive de chitara, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, si tematici atmosferice.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook