Yngwie Malmsteen este fericit ca a renuntat la alcool

de Morrison

Yngwie Malmsteen este fericit ca a renuntat la       alcool
Intr-un interviu pentru KNAC.COM, celebrul chitarist Yngwie Malmsteen a declarat ca este foarte fericit ca a renuntat la alcool si tigari in urma cu patru ani si jumatate.

Este ca si cum mi s-ar fi luat un val de pe ochi. Nu vreau sa tin predici, dar este pentru mine o noua viata. Este ca si cum as respira din nou, spune Yngwie Malmsteen.

Cand am renuntat la fumat, mi-am promis ca n-o sa devin nesuferit si n-am sa ma iau de cei care fumeaza. La fel si cu bautura, fiecare isi traieste cum vrea viata. Eu nu fumez, dar nu ma deranjeaza daca cineva sta langa mine cu o tigara aprinsa in mana, mai spune Yngwie Malmsteen.

Yngwie Malmsteen a vorbit recent despre colaborarea sa cu Tim Owens, fostul vocal al trupelor Judas Priest si Iced Earth. Intrebat cum a ajuns sa cante cu Owens, Malmsteen a declarat:

Am inceput sa compun alaturi de tobarul Patrik Johansson, iar pe parcurs mi-am dat seama ca ma indrept spre o latura specific heavy metal. Dupa care am inceput sa compun versurile pentru a ajung la o forma completa a pieselor.

"Pentru ce vroiam sa fac aveam nevoie de o voce puternica, astfel ca mi-am dat seama ca am nevoie de un al doilea vocal. Owens a fost primul om la care m-am gandit."

Tracklist-ul noului album este urmatorul:

01. Death Dealer
02. Damnation Game
03. Live to Fight (Another Day)
04. Red Devil
05. Four Horsemen (Of the Apocalypse)
06. Priest of the Unholy
07. Be Careful What You Wish For
08. Caprici Di Diablo
09. Lament
10. Magic City
11. Eleventh Hour
12. Heavy Heart


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook