Show fantastic Toy Dolls si Zdob si Zdub

de Morrison

Show fantastic Toy Dolls si Zdob si Zdub
Pe departe cele mai asteptate trupe din a doua seara de Stufstock au fost Toy Dolls si Zdob si Zdub. Ultimii tocmai au ajuns chiar acum la jumatatea concertului. Toy Dolls, ca de obicei, au facut un show fantastic.

Aflati pentru a doua oara in Romania, probabil stiau ca punkistii (si nu numai) romani reactioneaza foarte bine la muzica lor pe care as numi-o funny punk with a twist.

Mai exact, aproximativ 200-300 de persoane au topait si dansat pe toata durata concertului uneori generand intr-o stare globala de voie buna.

Highlight-ul orei petrecute de englezi pe scena a fost o sticla enorma de sampanie, din plastic, care scotea bule de sapun.

Zdob Si Zdub au inceput cu ceva intarziere (probleme tehnice), dar se pare ca asteptarea a fost benefica. Publicul a izbucnit inca de la primele note ale primei piese (cantata doar de un sampler si de voce - ceva intro semi-instrumental).

Dansuri cum doar la concertele moldovenilor vezi au saltat praful catre cer.

Vremea ramane frumoasa in Vama Veche, apa calda, sunetul foarte bun, organizarea nu mai scartaie pe nicaieri.

Mai multe in cronica de maine.

Morrison


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook