Zdob si Zdub in deschidere la Emir Kusturica la Bucuresti

de Morrison

Zdob si Zdub in deschidere la Emir Kusturica     la Bucuresti
Zdob Si Zdub canta in deschiderea concertului pe care Emir Kusturica si grupul The No Smoking Orchestra il vor sustine pe 10 decembrie, la Sala Palatului, in Bucuresti. Un concert-eveniment, organizat de Events.

Trupa ethno-rock din Moldova, Zdob si Zdub a devenit celebra pentru legendarele sale show-uri live.

Repertoriul zdubilor nu este altceva decat un mix inseparabil de hardcore intens si folclor moldovenesc elegant. Sunt un fel de grup de tigani hiperenergici si nebuni, cu o oarecare slabiciune pentru heavy metal.

Atunci cand lucreaza la un nou album, se transforma in adevarati ethonologi incorigibili si merg in satele Moldovei in cautarea instrumentelor, melodiilor si a fabulelor folclorice.

Trupa Zdob si Zdub este trup si suflet muzica, radiaza a energie si stie foarte bine ce culmi isi doreste sa atinga. Nu degeaba a fost numita si cea mai plina de zel trupa din Europa de Est. Se intampla uneori ca cei de la Zdub si Zdub sa sustina sute de concerte pe an, inclusiv sa participe la mari festivaluri europene, si nu vor in nici un caz sa se opreasca.

Biletele la spectacolul din 10 decembrie pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor
www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si in magazinele Diverta din Bucuresti si din tara si la casele de bilete ale Salii Palatului, pretul unui bilet fiind de 80 RON /100 RON / 140 RON /180 RON, in functie de categorie.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook