VLAD GORNEANU (Z.O.B.) da in judecata Jandarmeria

de Chaos Lore

VLAD GORNEANU (Z.O.B.) da in judecata Jandarmeria


Vlad Gorneanu, solistul trupei Z.O.B., a dat in judecata Jandarmeria. Revolta lui vine de la faptul ca are oroare de jandarmi din cauza nedreptatilor comise de acestia, mai ales fata de el, pe parcursul timpului. Recent, Vlad a avut o noua patanie cu jandarmii.

Acestia au recurs la intimidare si santaj si i-au dat o amenda de 200 lei pentru "tulburarea linistii si ordinii publice", un lucru pe care Vlad nu l-a comis.

"Ma simt in pericol cand vad jandarmii", a declarat solistul intr-un interviu acordat recent.

"Pe 10 martie, am plecat de aici (n.n. de la barul "Niste domni si fiii", pe care il detine, in Centrul Istoric) cu grup mai mare, din care faceau parte asociatul meu si unul dintre barmani. Mergand pe strada, pe portiunea aia dintre Banca Nationala si BCR, unde nu locuieste nimeni, am vazut doi jandarmi indreptandu-se spre niste copii care stateau jos si cantau la chitara. Era vreo 3 dimineata. Nici tipenie pe strada, doar grupul ala de copii", isi incepe Vlad povestirea.

"Eu, avand experienta si placerea de a ma intalni cu jandarmii in fiecare zi, prin Centrul Vechi, am inceput sa-i aplaud, spunandu-le: "E cea mai buna meserie sa te duci sa iei copiii de pe strada!". S-au apropiat, cerandu-ne, mie si barmanului, sa ne legitimam. "Pentru ce ne-ati luat?", am intrebat. "Ati tulburat linistea si ordinea publica". "N-am tulburat, avem martori", am continuat. "Avem si noi martori, au spus". L-au gasit pe unul pe strada, care mai umbla cu chitara si canta pe la mese, si l-au adus martor ca am tulburat linistea publica. Omul a venit dupa aia sa-mi spuna: 'ma, ce sa fac, daca nu vreau sa fiu martor, ma iau dupa astia la bataie si nu ma mai lasa pe aici'."

Degeaba le-a spus ca are si el sapte martori, cei care-l insoteau, "oamenii legii" au fost de neclintit. Ba l-au anuntat ca trebuie sa plateasca o amenda de 200 de lei. "Pe ce baza, pentru ca n-am tulburat nimic?", a insistat Vlad, fara sa primeasca vreun raspuns. Dupa o ora de "parlamentari", celor doi "turburenti" li s-au inapoiat actele. Insa acestia au refuzat sa semneze procesele verbale.

Cititi mai departe pe Jurnalul.ro ce intentioneaza Vlad sa faca mai departe, cum l-au traumatizat primadata jandarmii in 2006 si cum clientii din Centrul Vechi sunt hartuiti de jandarmi aici.

Foto: Karina Knapek
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: