Zob canta in deschiderea concertului Bloodhound Gang din Silver Church

de Buvnitz

Zob canta in deschiderea concertului Bloodhound Gang din Silver Church

Trupa Z.O.B. va canta in deschiderea concertului pe care cei de la The Bloodhound Gang il sustin pe 15 martie, in Clubul Silver Church din Bucuresti. Evenimentul este prezentat de Jagermeister si organizat de Events. Concertul incepe de la ora 21.00, iar accesul in club este permis de la ora 20.00.

Veteranii punkului romanesc, Z.O.B. canta sub acest nume si in aceasta formula inca din 1993, an in care au inceput sa atraga atentia publicului: primul concert, prima inregistrare, prima aparitie TV. Inevitabil, au venit si primele aparitii pe disc. Mai intai, in `94, un EP split cu Ura de Dupa Ura (editat pe vinil), si doi ani mai tarziu, primul album, “Parodisiac” (pe caseta). Au urmat: III (2000), Telenovelas (1998), Printre Nori (2004) si Zulu Oscar Bravo (2009). Ultimul material discografic semnat de Z.O.B., „Zulu Oscar Bravo” este un album album, asezonat cu o doza masiva de umor si o atitudine punk sanatoasa. Albumul contine 13 piese si este rezultatul a doi ani de munca intensa.

The Bloodhound Gang si Z.O.B. promit sa genereze haos cu responsabilitate la Silver Church. Alaturi de ei, Jagermeister, bautura perfecta pentru petreceri reusite, va aduce umorul si sarcasmul „la purtator”, fara de care show-ul „trash” al celor doua trupe ar avea... un pic mai putina savoare. Cum muzica buna se acompaniaza cu o bautura cool, shot-urile reci ca gheata de Jagermeister vor asigura garantat atmosfera intreaga seara.

Biletele la pretul de 75 RON pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr. 56. In seara evenimentului, la intrarea in club, biletele costa 100 RON.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: