ZOB lanseaza noul album diseara La Motoare

de cristina_n

ZOB lanseaza noul album diseara La Motoare

Trupa Z.O.B isi lanseaza noul album, intitulat Zuluoscarbravo, in aceasta seara, 9 iulie, la Bucuresti, pe terasa La Motoare (ora 19.00) si vineri, 10 iulie, la Vama Veche pe Terasa Hand (ora 22.00).

Componentii trupei Z.O.B. descriu noul album astfel:

"Ce am vrut sa spunem cu albumul nou? Banuim urmatoarele: dorim sa va scoatem din inertia si blazarea in care va tine societatea si show-biznisul din Romanica; dorim cu tot dinadinsul sa incercam sa eradicam prostia maxima care ne inconjoara; dorim sa aratam ca se poate canta cu energie maxima si in conditii de recesiune sau criza financiara (sau ce mama dracului o mai fi si asta); dorim sa aratam lumii ca diferentele dintre oameni vin din interior, in nici un caz nu sint legate de culoarea pielii (tinem sa subliniem ca nu avem nici o legatura cu vreo grupare sau ideologie fa sau antifa sau de orice natura politica); religiile de orice fel sint generatoare de ura si razboaie si singurul lor scop este de a controla mintile slabe; si nu in ultimul rind, vrem sa aratam ca stim sa ne simtim bine si sa-i facem si pe altii sa simta la fel".

Vedeta.ro
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: