Concert ZZ Top la Bucuresti (POZE)

de cristina_n

Concert ZZ Top la Bucuresti (POZE)

Sase piese cu ZZ Top cantand live la Sala Polivalenta, ieri, marti 20 octombrie 2009, pot fi urmarite in emisiunea cu numarul 102 a METALHEADTV accesand link-ul de mai jos:

Ep. 102 - ZZ Top Live in Bucuresti

O galerie foto cu publicul prezent la concertul ZZ TOP de aseara, marti 20 octombrie 2009, de la Sala Polivalenta, poate fi urmarita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze cu Publicul la ZZ TOP

Poze de la concertul ZZ Top pot fi gasite pe METALHEAD aici:

Poze concert ZZ Top la Sala Polivalenta din Bucuresti

Spectacolul ZZ Top din aceasta seara se anunta cu adevarat special, avand o sonorizare si lumini de exceptie, asigurate chiar de echipa tehnica ZZ Top. In plus, pe scena va exista si un ecran de 12 x 6 metri, pe care pe timpul concertului vor rula proiectii. Dupa concertul din Bucuresti, americanii vor pleca direct in Bulgaria, unde vor sustine un show in data de 21 octombrie.

Artistii si-au exprimat dorinta expresa ca spectatorii sa nu vina la concert cu niciun fel de aparatura video si au restrictionat accesul cu aparate foto la cele neprofesionale, de mici dimensiuni.

Va reamintim ca in deschiderea concertului ZZ Top va canta trupa romaneasca de folk-rock Cri Gri, incepand cu ora 19.00, iar ZZ Top vor urca pe scena incepand cu ora 20.00.

De asemenea, D&D East Entertainment, organizatorii evenimentului, roaga participantii la concertul ZZ Top sa se conformeze urmatoarelor reguli si cerinte:

- sa nu vina la concert cu aparate de filmat sau inregistrat. Orice tip de aparate de inregistrare video sau audio, fara exceptie, sunt interzise! Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu permite accesul in sala persoanelor care au in posesie asemenea aparate.
- sa nu vina la concert cu aparate foto, exceptie facand aparatele neprofesionale, compacte, de mici dimensiuni.
- sa nu aiba asupra lor recipiente de sticla sau metal, recipiente cu lichid (apa, suc, alcool etc). In interiorul salii se vor afla suficiente puncte de vanzare pentru bauturi racoritoare si bere.
- sa nu aiba asupra lor obiecte contondente (cutite, spray iritant-lacrimogen, arme, recipiente din metal etc);
- sa nu fumeze in interiorul salii. Fumatul in sala este STRICT INTERZIS. Organizatorii isi rezerva dreptul de a evacua din sala persoanele care nu respecta aceasta regula.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in sala a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele aflate in posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roaga publicul ca, in cazul in care sesizeaza nereguli sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor.

Va reamintim ca biletele pentru concert sunt disponibile prin Eventim in magazinele Germanos din intreaga tara, Librariile Carturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 120 lei, iar in ziua concertului, biletele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrarea in locatie.

Concertul ZZ TOP este produs de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram, reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul "Double Down Live" 2009.

Pentru toate informatiile legate de concertul ZZ Top va rugam accesati www.dd-east.ro.


Older: Americanii de la ZZ Top vor ajunge, luni, in jurul pranzului, in Bucuresti, echipa acestora fiind formata din 45 de persoane, inclusiv proprii bucatari.

In turneu, ZZ Top calatoresc cu propria lor echipa de catering, care se ocupa de toate nevoile „culinare” ale artistilor. Pentru acest lucru, artistii vor beneficia de o bucatarie amenajata la locatie. In total, cei de la ZZ TOP si echipa lor vor avea nevoie de nu mai putin de sase camere amenajate in spatele scenei.

Artistii isi vor petrece ziua de luni odihnindu-se, pentru a fi in cea mai buna forma pentru concertul de marti seara.

Dupa cum va anuntam pe METALHEAD pe 28 iunie, formatia de origine americana ZZ Top va concerta la Bucuresti, pe data de 20 octombrie.

Concertul ZZ Top de la Bucuresti reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul "Double Down Live" 2009.

Dupa un turneu exploziv alaturi de Aerosmith in vara lui 2009, ZZ Top se pregatesc sa cucereasca Romania in octombrie cu sound-ul lor incofundabil, in cadrul ZZ TOP European Tour 2009! Turneul ZZ TOP trece prin Cehia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Belgia.

Legendarii muzicieni promit un show de exceptie in Bucuresti, in binecunoscutul lor stil texan: nu vor lipsi palariile de cowboy, riff-urile de chitara si hit-urile care i-au consacrat. Locatia evenimentului si detalii despre bilete vor fi comunicate in cel mai scurt timp.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook