Turneul ZZ Top, intarziat de probleme medicale

de Alin Pildner

Turneul ZZ Top, intarziat de probleme medicale


Programata initial sa inceapa pe 25 iulie, seria de concerte a celebrei trupe de blues-rock a suferit o serie de anulari, dupa ce basistul Dusty Hill a aflat ca va suferi o interventie chirurgicala.

Anuntul operatiei la care va fi supus Dusty a venit in urma unui control de rutina, acesta afland ca are doua pietre la rinichi care, daca nu ar fi indepartate imediat, ar putea fi sursa unor probleme mult mai grave, in viitor.

Interventiei medicale si perioadei de recuperare au cazut prada primele sase concerte programate pentru sfarsitul lui iulie, trupa urmand a-si onora angajamentele incepand cu 6 august (Sturgis, Dakota de Sud, SUA).

Dupa doar doua zile mai tarziu, ZZ Top vor demara turneul alaturi de legendarul Jeff Beck, pana la jumatatea lunii septembrie urcand pe scena a nu mai putin de 27 de evenimente.

Cu o asemenea activitate dupa 45 ani de la infiintare, ZZ Top se recomanda ca una dintre cele mai longevive si cele mai active trupe din istoria rockului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook