Fotografii socante Motley Crue

de Morrison

Fotografii socante Motley Crue
Cartea autobiografica a lui Nikki Sixx, basistul Motley Crue, in care acesta povesteste despre dependenta sa de heroina, socheaza din nou. Se pare ca basistul a inclus in cartea The Heroin Diaries fotografii ale sale care demonstreaza starea de decadere in care se afla din pricina drogurilor.

Un trailer al cartii poate fi vazut aici.

Se pare ca trupa Motley Crue va lansa un film, bazat pe cartea intitulata The Dirt. Materialul este de fapt o lucrare autobigrafica ce prezinta istoria trupei. Toti membrii trupei au avut o contributie majora. Se pare ca filmul va fi regizat de un nume important din Hollywood. Proiectul este inca in stadiul de productie.

Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, a declarat ca trupa va incepe inregistrarile la un nou album spre sfarsitul acestui an. Compunem piese nonstop. Dar pentru a scoate un album intreg, avem nevoie de ceva timp. Daca pe cont propriu, fiecare dintre noi am putea scoate un material nou mult mai repede, pentru a face ceva impreuna ne ia ceva mai mult, spune Sixx.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: