Olimpiada de Rock s-a incheiat cu succes

de Morrison

Olimpiada de Rock s-a incheiat cu succes
Problemele din prima seara au fost remediate la Olimpiada de Rock, asa ca ieri am avut parte de o atmosfera mult mai propice unui concert rock, mai exact cu ajutorul lui Irode la paza s-a filtrat publicul. De asemenea s-a rezolvat si problema berii printr-o anexa la contractul cu organizatorul.

Publicul a fost prezent in numar mai mare iar sunetul parca a fost ceva mai bun (oricum peste nota 8), sunet asigurat de Alin de la Gothic. Din trupele din cocurs s-au evidentiat dupa cum era si de asteptat MG42 si Legacy, cei din urma sustinand un concert demn de rectial, concert ce a ridicat publicul in picioare pe coverurile Manowar si Ac Dc.

Voices Of Silence ne-au prezentat noul lor album "The Human Saga", si au anuntat ca Feri de la clape va lua o pauza de 2-3 ani, acesta urmand sa fie inlocuit pe timpul plecarii sale in strainatate.

Trooper au fost fara indoiala momentul culminant al celor doua seri de Olimpiada, targovistenii zguduind la propriu atat publicul cat si Amfiteatrul Eminescu.

Revenim curand cu o cronica de concert si poze din ambele zile.

Detalii despre prima zi gasiti aici: Fara bere, Olimpiada de Rock a debutat cu dreptul

O galerie foto de la Olimpiada de Rock, eveniment ce a avut loc in zilele de 22 si 23 august la Amfiteatrul Eminescu din Bucuresti, poate fi gasita pe METALHEAD.ro accesand link-ul de mai jos.

Galerie Foto - Olimpiada de Rock

Morrison


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: