AC/DC - O Escrocherie Premeditata (Bestmusic)

de Morrison

AC/DC - O Escrocherie Premeditata (Bestmusic)

Colegii de la BESTMUSIC.ro continua investigatiile si vin cu date noi despre anularea anului, concertul AC/DC din Romania. Va prezentam mai jos articolul lor care probabil va face mai multa lumina in acest caz.

Asa-zis-ul concert AC DC de pe 31 mai pare o frauda orchestrata atent de catre un organizator fantoma - Play Cool.

Trupa nu a mai cantat in Romania pentru simplul fapt ca nu stia nimic de acest concert. Reactia oficiala a trupei, in care se dezminte show-ul de pe 31 mai, apare pe 14 aprilie, adica in a doua zi de Paste Catolic.

Lucrurile par sa se lege: anuntul cu venirea trupei apare duminica (12 aprilie), afisele apar luni, iar marti comunicatul amanarii festivalului si reactia oficiala a trupei AC/DC.

Managerul TicketPoint a declarat pentru bestmusic.ro ca a apucat sa faca o plata de 10.000 de euro firmei PlayCool SRL, si spune tragem concluzia ca a fost o escrocherie premeditata, cata vreme nu am fost contactati de organizator pentru a ni se explica ce se intampla".

TicketPoint era foarte aproape sa efectueze aseara o plata de 300.000 de euro catre Play Cool. Am facut ordinul de plata, dar fara sa autorizam plata" a spus Andrei Tuturuga (TicketPoint).

Agentia de ticketing a primit reactii vehemente din partea celorlalti promoteri cum ca acest concert ar fi suspect, asa incat a decis sa opreasca vanzarea de bilete si a oprit transferul celor 300.000 de euro catre Play Cool.

Asa-zis-ul organizator nu mai poate fi contactat telefonic, asa incat Ticket Point nu are nici o explicatie oficiala despre neplacutul incident.

Puse in vanzare in urma cu mai bine de o saptamana, biletele la Bucharest Rock Arena se vandusera extrem de prost pana la aparitia vestii cu concertul AC/DC.

Nimeni nu cumpara bilete pentru un festival anonim" spune Andrei Tuturuga. Situatia s-a schimbat radical odata cu vestea venirii AC DC in Romania. Mai exact circa 8000 de bilete se vandusera pana aseara, in valoare de cateva sute de mii de euro.

Intrebat de bestmusic.ro daca a vazut vreun contract cu trupa australiana, reprezentantul TicketPoint a spus ca a solicitat un contract, care, citam a aparut, dar era contrafacut".

Din pacate One Event care s-a implicat in acest eveniment, iese cu imaginea serios sifonata din intreaga poveste, in ciuda faptului ca are un trecut respectabil. Dovada: concertele de succes Muse, Placebo sau Massive Attack.

Pana una alta, din partea One Event urmeaza lucruri serioase: concertele confirmate Placebo si Gogol Bordello.

BESTMUSIC.ro - Concertul AC/DC - "o excrocherie premeditata"

Cititi si

Reactia Sony Music referitoare la concertul AC/DC

ONE EVENT regreta cele intamplate cu AC/DC

AC/DC - O Tzeapa de zile mari (Bestmusic exclusive)

O tara intreaga mintita cu nerusinare
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: