O tara intreaga mintita cu nerusinare

de Morrison

O tara intreaga mintita cu nerusinare
Ceva mirosea urat legat de concertul AC/DC. Prea putine detalii oficiale, prea succinte si venite parca prea repede cu doar nici doua luni inainte de concert.

Toata presa romana a luat tzeapa, inclusiv noi, care ne-am mai si aventurat in aceasta saga a romanului care vrea sa vada o trupa mare la Bucuresti si care spera dupa zeci de ani ca AC/DC sa ajunga barem acum, la apusul carierei pe meleagurile noastre. Ciudat e ca si pana si sursele surselor noastre de afara au luat tzeapa, deci se pare ca pestele pute si la nivel inalt.

Cea mai ciudata parte este ca discutii cu agentul trupei au avut loc dupa cum putem vedea si din declaratia dlui Busuioc de la One Event: "Pe 31 mai AC/DC nu canta in Romania. Este suta la suta. Avem contraconfirmare si de la agentul trupei cu care am vorbit in urma cu doua ore."

Exista si varianta ca Playcool sa se fi inteles cu agentul trupei dar sa nu fi avut un contract semnat si sa se fi hazardat in comunicate de presa pe care noi toti le-am preluat, de la Antena 1 la Jurnalul National la METALHEAD si asa mai departe. Cea mai viabila explicatie e ca existau discutii oficiale dar nu au fost in stare sa le finalizeze.

Oricum, AC/DC au anuntat oficial ca promoterii romani "predicau" fals un concert la Bucuresti. Comunicatul lor il gasiti mai jos.

Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009. Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC's Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the band's official website for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA.

Din aceasta greseala putem invata toti. Acum intrebarea se pune, cand isi va reveni moral Romania si cand fanul roman va recapata increderea pe care a pierdut-o?

P.S. Speram ca publicul sa inteleaga ca One Event NU au niciun motiv sa fie judecati in tot acest proces...

Reactii:

Ticketpoint returneaza banii pe biletele BRA
AC/DC NU mai canta in Romania

Morrison


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: