Alice Cooper a devenit religios

de Morrison

Alice Cooper a devenit religios
Potrivit unui studio relaizat de Fundatia Spirituala din Pasadena, condus de Craig Detweiler, Alice Cooper si Brian Welch, fostul chitarist la trupei Korn, sunt printre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicii rock care au avut o experienta religioasa ce le-a sachimbat modul de viata.

Este stiut faptul ca Alice Cooper a renuntat de cativa ani complet la bautura si activeaza intr-o asociatie de ajutorare a tinerilor cu probleme de comportament.

Brian Welch, la randul sau, a parasit trupa din care facea parte deoarece ideile propagata de acesta nu erau in acord cu noua sa convingere religioasa.

Potrivit The Associated Press, solistul Alice Cooper s-a intalnit cu peste 150 de fani in cadrul unei sesiuni de autografe organizata Homer Mill din Michigan. Intalnirea dintre artist si fanii sai a avut loc pe 1 septembrie.

Pentru acest eveniment, Alice Cooper anuntase ca si-a pregatit un look special, cu care sa-si surprinda si sa-si incante fanii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: