Alice Cooper ar putea juca in musicalul "Spider-Man"

de Ana-Maria Gavrila

Alice Cooper ar putea juca in musicalul


Daca totul ar merge conform planurilor organizatorilor, Alice Cooper va purta un costum de Green Goblin pana anul viitor. Celebrul solist si producatorii de pe Broadway poarta o serie de discutii pentru ca Alice Cooper sa se alature echipei „Spider-Man: Turn Off the Dark” – un musical destul de pretentios si costisitor, ce se pune in scena la New York. Costisitor pentru ca de la premiera a avut parte de accidente, procese si recenzii nu tocmai favorabile.

Ziarul New York Post scrie ca Alice Cooper ar putea primi pana la 150.000 de dolari pe saptamana pentru a se alatura productiei care insumeaza 85 de milioane de dolari. Nu ar fi singura vedeta a scenei Rock care s-ar alatura acestui spectacol: Bono si Edge de la U2 au compus muzica si versurile spectacolului, Edge fiind chiar unul dintre investitori.

Cooper nu a oferit inca o declaratie oficiala. Ar putea fi insa un exemplu tipic pentru un om care cauta in continuare noi provocari. Spectacolele lui sunt cunoscute ca fiind teatrale, dramatice si uneori socante din punct de vedere vizual.

In luna iulie, solistul se arata chiar interesat de Broadway: „Cred ca daca va fi vreun spectacol Alice Cooper la Broadway, se va numi „Nightmare” - „Welcome To My Nightmare” ar fi prima parte si „Welcome 2” ar fi cea de a doua. Asta cu siguranta ar merge”, declara Alice Cooper.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: