Alice Cooper mai tare ca Dracula

de Morrison

Alice Cooper mai tare ca Dracula
Cu mai multa experienta in show-urile inspirate de filmele horror, Alice Cooper isi apreciaza partenerul de scena de la B`ESTIVAL si crede ca impreuna ar putea speria legenda Transilvaniei. Prietenosul si simpaticul Alice Cooper ii spune lui KIRK la CITY FM cum se construieste pe scena un personaj mult mai arogant, mai periculos si mai interesant de jucat.

Apreciat de publicatia Rolling Stone drept cel mai iubit show man din muzica heavy metal Alice Cooper se va adresa ascultatorilor CITY FM intr-un interviu realizat de KIRK ce va fi difuzat vineri, 29 iulie, in prima ora a programului (10.00 11.00).

Prima grija dupa cazarea la hotel, va fi sa cutreiere Bucurestiul si poate... chiar sa mearga la cumparaturi. Afla cum a reusit sa schimbe sticla de whiskey cu mersul la golf si mult mai multe vineri dimineata la CITY FM.

Interviul va fi disponibil si online imediat dupa ora 11 sub forma inregistrarii audio si a scriptului. Intre timp, ascultatorii de rock pot vota cea mai buna melodie Alice Cooper pe prima pagina a site-ului http://www.cityfm.ro. Alice Cooper stie bine care este propriul sau TOP 5: "Feed My Frankenstein", "Poison", "Generation Landslide", "Ballad Of Dwight Fry" si "Under My Wheels".

Tot pe CITY FM vei putea auzi frecvent trupele noi apreciate si ascultate de Alice Cooper: White Stripes, Jet, Panic! At The Disco, Arctic Monkeys.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: