Alice Cooper prieten cu Peter Sellers

de Morrison

Alice Cooper prieten cu Peter Sellers
Alice Cooper a dezvaluit recent ca el si actorul Peter Sellers au fost foarte buni prieteni.

Peter Sellers a vazut absurdul din Alice Cooper. Eu eram un fan al lui, astfel ca atunci cand a venit la concertele mele a fost intr-adevar un eveniment memorabil in ce ma priveste. Cand l-am intalnit, m-am simtit ca si cum l-as fi cunoscut de o viata intreaga, a declarat Cooper.

Alice Cooper a vorbit recent despre emisiunea sa de radio pe care o are in fiecare seara de luni pana sambata la WAOR-FM, Nights With Alice Cooper.

Initial imi oferiseara o ora la care nu se inregistreaza prea mare audienta. Astfel ca mi-am permis sa experimentez si sa difuzez muzica pe care in general oamenii nu prea o aud la radio, spune Cooper.

Solistul este de parere ca muzica anilor '60, '70 si '80 este extraordinara, beneficiind de multe formatii valoroase si piese memorabile. Este pacat ca aceasta muzica nu mai este difuzata la radio, spune el. In emisiunea mea, cam toate piesele provin din acea perioada.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: