Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side

de Morrison

Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side

E timpul sa ne punem armurile, sa ridicam sabiile si scuturile si sa ne imbarcam catre o noua calatorie. Si asta,pentru ca a aparut un nou album Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side. Pentru a sasea oara vikingii cu barbi se intorc cu un nou album numit With Oden On Our Side. Dupa Fate Of Norns, un material ce nu a fost primit favorabil de catre critici(desi mie tot imi place), eram foarte nerabdator sa vad cum suna aceasta trupa in 2006.

Cu un nou studio(Fascination Street Studios)si cu un nou producator(Jens Burgen), cei cinci vikingi incearca inca o data sa ia cu asalt scena mondiala de metal si de data asta pot sa spun ca au reusit.

Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side
Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side


"With Oden On Our Side" este un nou pas in istoria Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side, caci acesta difera fata de celalte albume, care dadeau impresia ca toate piesele suna la fel. Ca stil, noul Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side se incadreaza intre un death metal american si unul european. Stilul european specifice acestei trupe il stim deja. Ce nu stim este stilul american abordat de suedezi, aducand un plus de furie si brutalitate acestui album.

Piesa care arata cel mai bine in ce stadiu a ajuns Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side, este "Asator", ce se concentreaza mai mult pe furie decat pe tehnica. De mentionat ar mai fi si "Under the Northern Star", piesa ce arata ca suedezii inca detin reteta pe care au folosit-o si pe precedentele materiale lansate. Cantecul se axeaza in special pe melodie si nu pe brutalitate. Ce am observat este ca rareori mai gasesti elemente de folk sau epic, acestea gasindu-se din belsug pe celelalte materiale.

Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side
Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side


De ce acest album este atat de bun?Pentru ca imbina brutalul cu melodicul, elemente ce dau impresia unui album ce ofera tot ce iti puteai dori. Piese ce confirma aceasta idee sunt "Valhall Awaits Me" si "With Oden On Our Side". Un lucru de bun augur este si imbunatatirea vocii, care se imbina foarte bine cu cele doua atmosfere prezente pe acest album. Un lucru de bun augur sunt si versurile , ceva mai "desteptate" fata de precedentele creatii.

Pentru cei ce sunt familiarizati cu Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side, fiti sigur ca o data ce veti asculta "With Oden On Our Side", va veti schimba parerea, probabil in bine. Desi gasim un Death Metal melodic ce predomina in stilul suedezilor, se poate observa usor ca Cronica Cronica Amon Amarth - With Oden On Our Side - With Oden On Our Side isi "proceseaza" stilul si modul in care trupa se prezinta. Si ca incheiere, "With Oden On Our Side" se poate rezuma intr-un singur cuvant. Diversitate.

AMON AMARTH
www.amonamarth.com
www.myspace.com/amonamarth

METALHEAD.ro
Nota: 9/10

Tracklist:

1. Valhalla Awaits Me
2. Runes To My Memory
3. Asator
4. Hermod's Ride To Hel Lokes Treachery Part 1
5. Gods Of War Arise
6. With Oden On Our Side
7. Cry Of The Blackbirds
8. Under The Northern Star
9. Prediction Of Warfare
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: