Cumpara acum bilete la concertul Amon Amarth si As I Lay Dying la Bucuresti

de Buvnitz

Cumpara acum bilete la concertul Amon Amarth si As I Lay Dying la Bucuresti


Amon Amarth, As I Lay Dying si SEPTICFLESH vor ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) in cadrul turneului european "Surtur Rising Tour".

Evenimentul va avea la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011.

Reamintim ca pana la data de 15 octombrie fanii formatiilor mai pot sa-si achizitioneze bilete la pretul de 87 lei, dupa aceasta data acestea vor avea valoarea de 95 lei, urmand ca in ziua concertului valoarea acestora sa fie de 110 lei.

Capacitatea maxima a cortului in care se desfasoara acest eveniment este de 2000 de persoane!

Promusic Events si revista Maximum Rock au pregatit cela mai tari surprize pentru fanii muzicii ROCK, astfel ca cei care isi achizitioneaza BILETE IN AVANS la concertele:

Romanian Rock Meeting
U.D.O.
Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh
Iced Earth

Acestia vor fi rasplatti.

Si fiindca am vorbit despre surprize, acestea vor fi dezvaluite doar inainte cu cateva zile de fiecare eveniment!

Acesta surprize vor fi modul nostru de a rasplati pe cei care isi rasplatesc, la randul lor, formatiile preferate achizitionandu-si bilete in avans.

Arata ca esti un rocker adevarat si noi te vom rasplati!

Pana la prima surpriza nu mai este mult, aceasta va fi dezvaluita inainte cu cateva zile de concertul formatiei Pain of Salvation din cadrul Romanian
Rock Meeting.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe (www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei pentru primele 150 bucati (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet.)
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011.

Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook