Top 12 piese cu care iti poti enerva vecinii

de Buvnitz

Top 12 piese cu care iti poti enerva vecinii


Continuam seria 'topurilor la cerere', de aceasta data cu o rugaminte venita din partea unui cititor care probabil are anumite probleme de ordin domestic cu vecinii din blocul sau. Asadar, ca masura de reactie, respectivul ne-a cerut un top cu care isi poate deranja vecinii. Asadar, distractie placuta!

Motorhead - Ace Of Spades

Incepem 'usor', daca se poate spune asa. Niciun slagar de muzica lautareasca din boxele vecinului nu poate face fata puterii lui Lemmy. Aceasta piesa ar trebui considerata un avertisment.


Anaal Nathrakh - Submission Is For The Weak

Iar daca lucrurile nu s-au potolit atunci e cazul sa scoti artileria grea. Anaal Nathrakh este cunoscuta drept una din cele mai zgomotoase formatii de pe pamant, iar Submission Is For The Weak este genul de piesa care vorbeste de la sine. Dupa ce iti vei delecta vecinii cu aceasta muzica, nimic nu va fi la fel.


The Berzerker - Disregard

Daca ai ajuns la The Berzerker inseamna ca e grav. Putine trupe pe acest pamant pot ajunge la un fundal sonor atat de zgomotos.


Pig Destroyer - Carrion Fairy

Daca esti in pana de idei si vei ceva mai ritmat, atunci Pig Destroyer s-ar putea sa fie solutia. Extrasa de pe legendarul album Terrifyer, Carrion Fairy nu e in niciun caz o zana care vine pe la gene...in acest caz se anunta o noapte alba pentru vecini.


Sunn O))) - Cursed Realms

Pentru efect maxim se recomanda un asalt sonor complet. Mai pe sleau, toate zgomotele posibile si imposibile ce vor trezi din morti si vecinii de la parter. Neaparat sistem 5.1.


Rage Against the Machine - Bombtrack

Pentru ca mai avem nevoie si de ritm....


Converge - Concubine

O piesa cu dediatie speciala pentru cuplurile ce servesc ca ceasuri cu alarma odata cu certurile zilnice programate la 4 dimineata. Mentionam momente cu adevarat speciale cand mai auzi un geam spart sau un aparat electronic aruncat de pereti.


Pantera - I'm Broken

Pentru ca Pantera a fost si va ramane o emblema a tot ce inseamna sunetul metal. Plus ca aceasta piesa are un riff fenomenal.


Meshuggah - New Millenium Cyanide Christ

Daca cineva apare la usa deranjat de ce se aude in boxe, atunci e cazul sa-i explicati ca defapt e vorba de cursuri nonconventionale de matematica, masuri compuse si ritmuri polimorfe. Cine stie de ce 'destept' dati care chiar va lua de buna explicatia.


The Exploited - Beat The Bastards

Piesa recomandata in special rezidentilor cartierelor bucurestene pline de baieti de bani gata. Sa tremure geamurile zic! Mesajul e mai mult decat evident.


Cannibal Corpse - Decency Defied

Cand vocea lui Corpsegrinder va devasta 9 etaje de bloc gratie unui sistem audio 5.1., atunci e clar ca nu va dura mult pana cand se va forma o coada la usa apartamentului.


Metallica - Whiskey In The Jar

Nu e chiar cea mai potrivita piesa pentru zgomot..s-ar putea ca vecinilor sa le placa. Dar ce videoclip....
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook