Avenged Sevenfold anunta numele noului tobosar

de Chaos Lore

Avenged Sevenfold anunta numele noului tobosar


Avenged Sevenfold au anuntat oficial ca fostul baterist Confide face acum parte din trupa. Arin Ilejay le-a fost recomadat de catre tehnicianul lor, Mike Fasano.

Ilejay il va inlocui pe Mike Portnoy, care a parasit trupa in decembrie 2010. Acesta din urma l-a inlocuit pe fondatorul Avenged Sevenfold, Jimmy ‘The Rev’ Sullivan, care a decedat in decembrie 2009.

"Recent i-am rugat pe mai multi prieteni care l-au cunoscut pe Jimmy (The Rev) si care i-au cunoscut stilul, dar si muzica noastra, sa ne recomande bateristi care sa mearga in turneu cu noi incepandu cu acest an", sustine trupa.

"Tehnicianul nostru care se ocupa de tobe de foarte mult timp, Mike Fasano, ni l-a recomandat pe Arin Ilejay".

Avenged Sevenfold au dat startul turneului " The Nightmare Before Christmas" in seara de 20 ianuarie, in Reading, Pennsylvania. Alaturi de acestia vor urca pe scena formatiile Stone Sour si Hollywood Undead.

Nightmare, al cincilea albumal trupei, a debutat pe continentul american cu vanzari de 162.000 de exemplare.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook