Avenged Sevenfold: Fanii vor sa mergem mai departe (video)

de Chaos Lore

Avenged Sevenfold: Fanii vor sa mergem mai departe  (video)


Matt Shadows, solistul Avenged Sevenfold, a fost intervievat cu ocazia concertului pe care trupa l-a sustinut in Washington pe 31 august, in cadrul turneului Rockstar Energy Drink Uproar. Puteti vedea interviul mai jos.

"Sunt o gramada de copii acolo, care nu ca depind de noi, dar au nevoie de noi si isi doresc sa mergem mai departe si cantam piese, iar acum il avem pe Mike Portnoy. Nu stiu cat timp va canta cu noi", spune Shadows.

'Colaborarea a inceput ca un omagiu adus lui Jimmy. Apoi am inceput sa compunem, totul a fost atat de natural. Initial a fost vorba de o colaborare de cateva luni insa voi ramane alaturi de Avenged Sevenfold si in 2011', a declarat Portnoy recent.Nightmare, al cincilea album semnat de formatia americana Avenged Sevenfold, a debutat pe primul loc in Billboard 200 cu circa 162.500 de exemplare vandute pe continentul american in prima saptamana de lansare.

Precedentul album a debutat cu 94.000 de unitati vandute in acelasi interval de timp.

Nightmare a fost produs de Mike Elizondo (Dr.Dre, Eminem) si mixat de Andy Wallace (Sepultura, Slayer, Nirvana).

Tracklist-ul albumului este;

01. Nightmare
02. Welcome To The Family
03. Danger Line
04. Buried Alive
05. Natural Born Killer
06. So Far Away
07. God Hates Us
08. Victim
09. Tonight The World Dies
10. Fiction
11. Save Me

Albumul "Nightmare" este dedicat lui Jimmy "The Rev" Sullivan, fostul baterist Avenged Sevenfold care a fost gasit mort in propria casa pe data de 28 decembrie, anul trecut.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook