Black Sabbath despre Metallica si Slipknot

de Morrison

Black Sabbath despre Metallica si Slipknot
Intr-un interviu pentru Ultimate-Guitar.com, basistul trupelor Black Sabbath si Heaven And Hell, Geezer Butler, a recunoscut ca ii place cand formatii mai tinere ii citeaza pe Black Sabbath printre mentorii lor din domeniul muzicii.

Butler a mai spus ca este incantat in special de declaratiile membrilor Slipknot si Metallica, doua dintre formatiile pe care el le apreciaza foarte mult. Acstia ar fi declarat de curand ca sunt fani ai albumelor Black Sabbath mai vechi. "Este onoare pentru noi, in special daca tinem cont de faptul ca la inceputul carierei noastree criticii din Marea Britanie ne-au spus ca nu avem nicio sansa", marturiseste basistul.

Daca Butler se declara fan Slipknot si Metallica, in schimb se pare ca uraste glam metal-ul, in special formatii precum Poison sau Cinderella, despre care spune ca nu au nimic atragator in afara imaginii.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook