Bob Dylan confirmat pentru Hop Farm Festival

de Buvnitz

Bob Dylan confirmat pentru Hop Farm Festival

Bob Dylan este cel mai nou nume confirmat pentru editia din acest an a festivalului Hop Farm ce va avea loc in Kent, Anglia.

Cantaretul si compozitorul a fost inclus pe afisul evenimentului alaturi de nume precum Pete Doherty, Mumford And Sons, Laura Marling sau Seasick Steve.

Evenimentul are loc in data de 3 iulie.

Pentru mai multe informatii vizitati www.hopfarmfestival.com

Bob Dylan, una dintre figurile emblematice ale istoriei muzicii, va concerta vara aceasta pentru prima data in Romania! Organizat de Emagic, show-ul este inclus in turneul „Never Ending Tour” si va avea loc pe 2 iunie, pe stadionul Iolanda Balas din Bucuresti, sub un nou concept de festival, „Emagic Classics”.

Biletele pentru concertul lui Bob Dylan vor putea fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro incepand de marti, 2 martie, si din reteaua magazinelor Diverta incepand de saptamana viitoare, la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 350, 250, 130 RON.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook