Cronica Cadaveria si Eastern Front la Cluj Napoca

de David Juravle

Cronica Cadaveria si Eastern Front la Cluj Napoca


Citizen Journalism: Vineri seara, in Flying Circus Pub din Cluj Napoca avea sa aiba loc un concert cu Cadaveria si Eastern Front, iar ca invitati doua trupe romanesti: Akral Necrosis si Bolthard .

Seara este deschisa de trupa de black metal din Bucuresti, Akral Necrosis,in opinia mea o trupa care trebuie promovata, desigur mult mai buna fata de Bolthard.

Photobucket

Totusi,trupa ar fii sunat cu mult mai bine daca nu avea acele "solo-uri" de heavy metal in mijlocul piesei de black metal,au fost daca nu ma insel 2 piese, fara solo-uri care au sunat foarte bine.

Dupa recitalul trupei Akral Necrosis, urmatorii sunt Bolthard, sa fiu sincer nu m-au surprins cu nimic, desi ma asteptam sa fie cu mult mai buni fata de Akral Necrosis,dupa probele de sunet, auzisem eu niste ‘’solo-uri’’ de Kalmah (sau asa mi sa parut), ceea ce era bine. Totusi dupa ce a inceput recitalul trupei m-am convins ca de fapt este doar o abordare, sa zicem mai moderna, a multor trupe de metalcore si ceva death/thrash .

Photobucket

Totusi sa nu va imaginati ca totusi Bolthard,suna chiar atat de rau ,ei bine ,nu chiar,suna mai bine decat multe trupe romanesti (nu dau nume), totusi sunt un pic ‘’speriat’’ ca vor canta si la concertul Sabaton & Alestorm din Bucuresti, dar asta e alta poveste.

Dupa recitalul trupelor noastre romanesti,este randul celor de la Eastern Front, sincer sa fiu nu stiam mare lucru despre ei, dar odata urcati pe scena ,si fara prea multe "prezentarii" cum se mai intampla la mai multe trupe de calibru, trupa isi incepe recitalul de WAR BLACK METAL.

Sincer sa fiu, nici nu ma asteptam sa cante atat de bine, o prestatie foarte buna, sunetul a fost destul de bun, din ce auzisem la Bucuresti au fost oarecare probleme de sunet.

Photobucket

Eastern Front au cantat piese precum "At The Gates Of Moscow", "Battle Of Smolensk" si altele, recomand totusi pentru impatimitii de black metal albumul lor numit Blood On Snow.

Ajunsi si la capatul afisului, este randul trupei Cadaveria,practic headlinerii serii.

Cadaveria au inceput in forta recitalul cu piese precum "The Shadows Madame", "Your Blood", "Irreverent Elegy" .

Photobucket

Prestatia lor scenica a fost destul de buna, chiar nu ma asteptam, sunetul a fost destul de bun , se vede profesionalismul lor. Personal mi-a placut foarte mult solista. Sa fiu sincer, nu cred ca oricine poate sa treaca de la voce clean la growl, scream si invers.

In concluzie seara a fost una speciala care a meritat, multumim Bestial si STAY METAL FOREVER, sa speram ca trupetii vor mai vizita Romania in viitorul apropiat.

Rock on!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook