Carcass confirmati la Wacken 2008

de Morrison

Carcass confirmati la Wacken 2008
Legendara trupa Carcass, reunita, va canta la Festivalul WACKEN 2008 din Germania ! Alte trupe confirmate sunt IRON MAIDEN (headliners), CHILDREN OF BODOM, AVANTASIA, KREATOR si SONATA ARCTICA.

Mike Amott, fostul chitarist Carcass, a anuntat ca trupa britanica de death metal se va reuni pentru a lua parte la un turneu.

Intr-un interviu exclusiv pentru publicatia suedeza Close-Up, chitaristul a dezvaluit ca s-a intalnit in secret cu solistul si chitaristul Bill Steer pentru a repeta piese mai vechi ale formatiei. Ceva mai tarziu, li s-a alaturat si basistul Jeff Walker pentru repetitii. Tobele au fost asigurate de Daniel Erlandsson de la Arch Enemy.

A fost distractiv si am repetat tot albumul Heartwork (1993). Initial, doream sa aparem la cateva festivaluri europene in acesta vara, dar acest lucru nu s-a putut intampla, spune Amott. Insa un turneu de revenirte cu siguranta va avea loc in curand.

Intrebat daca a luat in considerare si compunerea de piese noi, chitaristul a spus ca nu considera acest lucru necesar. Lumea inca mai doreste sa asculte vechile piese, considera Mike Amott.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook