Carcass confirmati la Wacken 2008

de Morrison

Carcass confirmati la Wacken 2008
Legendara trupa Carcass, reunita, va canta la Festivalul WACKEN 2008 din Germania ! Alte trupe confirmate sunt IRON MAIDEN (headliners), CHILDREN OF BODOM, AVANTASIA, KREATOR si SONATA ARCTICA.

Mike Amott, fostul chitarist Carcass, a anuntat ca trupa britanica de death metal se va reuni pentru a lua parte la un turneu.

Intr-un interviu exclusiv pentru publicatia suedeza Close-Up, chitaristul a dezvaluit ca s-a intalnit in secret cu solistul si chitaristul Bill Steer pentru a repeta piese mai vechi ale formatiei. Ceva mai tarziu, li s-a alaturat si basistul Jeff Walker pentru repetitii. Tobele au fost asigurate de Daniel Erlandsson de la Arch Enemy.

A fost distractiv si am repetat tot albumul Heartwork (1993). Initial, doream sa aparem la cateva festivaluri europene in acesta vara, dar acest lucru nu s-a putut intampla, spune Amott. Insa un turneu de revenirte cu siguranta va avea loc in curand.

Intrebat daca a luat in considerare si compunerea de piese noi, chitaristul a spus ca nu considera acest lucru necesar. Lumea inca mai doreste sa asculte vechile piese, considera Mike Amott.Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook