Carcass nu au primit vizele pentru Malaezia din cauza versurilor

de Cristi Nedelcu

Carcass nu au primit vizele pentru Malaezia din cauza versurilor


Carcass urma sa sustina un concert in Malaezia dar acestora le-a fost interzis accesul in tara din cauza versurilor.

In 2013 acelasi lucru s-a intamplat si cu Lamb of God care nu au fost lasati sa cante din cauza unei plangeri inaintate de Departamentul Dezvoltarii Islamice din Malaezia. Motivul a fost acelasi, versurile pieselor nu erau in conformitate cu sistemul de valori al islamismului.

Ceea ce este mai ciudat e faptul ca formatia din Marea Britanie a mai cantat in Malaezia fara sa aiba nici un fel de probleme. Mai jos puteti citi declaratia originala a lui Jeff Walker cu privire la problema in cauza si sa vedeti o filmare de la ultimul concert Carcass din Malaezia.

"Sorry Malaysia, no show for you guys in May. Seems like your government officials still haven't updated their calendars to the 21st century – we've had our visas declined on the basis of our 'lyrical content'. Laughable and embarrassing. Give us a call when you get yourselves a sensible secular state. PS if you're reading this you're too late, we already 'corrupted' your youth and played Kuching last year!"
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: