Carcass si Amon Amarth pornesc in turneu european

de Buvnitz

Carcass si Amon Amarth pornesc in turneu european


Carcass si Amon Amarth vor porni intr-un turneu european programat in luna noiembrie a acestui an. Turneul va promova noul disc intitulat Surjical Steel.

'Suntem extrem de fericiti sa impartim scena cu Amon Amarth. Carcass n-a mai cantat in cluburi din Germania de 20 de ani!' declara Jeff Walker.

Datele anuntate sunt:

07.11. - Oberhausen - Turbinen Halle (Germany)
08.11. - Tilburg - O13 (The Netherlands)
09.11. - Osnabrck - Hyde Park (Germany)
10.11. - Brussels - AB Hall (Belgium)
18.11. - Paris - Olympia (France)
19.11. - Ludwigsburg - Arena (Germany)
20.11. - Wiesbaden - Schlachthof (Germany)
22.11. - Zurich - Komplex (Switzerland)
23.11. - Munich - Kesselhaus (Germany)
24.11. - Trezzo Sull'Adda (Milan) - Live Club (Italy)
27.11. - Berlin - Columbiahalle (Germany)
28.11. - Leipzig - Haus Auensee (Germany)
29.11. - Hamburg - Docks (Germany)

Carcass au confirmat oficial semnarea contractului cu Nuclear Blast - inclusiv pe teritoriul japonez - pentru lansarea albumului Surjical Steel care reprezinta si prima lansare dupa Swansong (1996).

'Am gasit un partener perfect pentru Surjical Steel, primul album dupa o pauza de 18 ani. II multumim lui Markus Staiger pentru entuziasm si incredere. Au existat multe nume interesate de aceasta lansare insa Nuclear Blast s-a dovedit locul perfect pentru noi.'

Markus Staiger, fondatorul si propietarul Nuclear Blast: 'Una din trupele mele preferate a semnat cu Nuclear Blast - este un vis devenit realitate. Am ascultat albumul si pot spune ca este unul din cele mai bune albume inregistrate vreodata! Este un mix perfect intre Heartwork si Necroticism. Carcass, bine ati venit in familia Nuclear Blast!'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: