Carcass: "Tinerii petrec azi mult prea mult timp uitandu-se in oglinda decat dand din cap"

de Ana-Maria Gavrila

Carcass:


Intr-un interviu acordat recent in cadrul Metal Hammer Magazine Show, membrii Carcass au povestit realizatorilor despre cum au inceput lucrul la noul album "Surgical Steel". Cu o usoara ironie, membrii Carcass vorbesc si despre trupele ce au folosit ca sursa de inspiratie albumele lor, fara macar sa recunoasca acest lucru.

Intrebati de unde vine tematica noului material si care este semnificatia lui, cei de la Carcass au declarat ca sunt mai degraba interesati de interpretarea pe care fanii o dau pieselor, gasind fascinanta obsesia acestora pentru un anumit refren sau chiar pentru un vers.

In ceea ce priveste scena Metal din zilele noastre si aparitia unor noi nume, membrii Carcass considera ca trupele tinere sunt mai mult preocupate de propria imagine si de produsele cosmetice, decat de a face muzica de calitate.

Carcass vor concerta alaturi de Amon Amarth, Bleed From Within si Hell in luna noiembrie, in cateva locatii din Marea Britanie:

12 Noiembrie - Birmingham o2 Academy

13 Noiembrie - Manchester o2 Academy

14 Noiembrie - Glasgow Barrowland

15 Noiembrie - Bristol o2 Academy

17 Noiembrie - London Forum

Mai jos puteti asculta interviul realizat de Metal Hammer Magazine Show:Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: