Heaven Shall Burn: Matthias Voigt nu canta cu Carcass

de Pruna Andrei

Heaven Shall Burn: Matthias Voigt nu canta cu Carcass


Conform unei declaratii de pe pagina oficiala de Facebook , germanii de la Heaven Shall Burn confirma faptul ca bateristul Matthias Voigt nu face parte din formula actuala Carcass.


Acestia au declarat: "Blabbermouth.net este chiar super, dar uneori, zvonurile raman zvonuri. Matthias nu canta 100% cu Carcass! Toti membrii HSB sunt fani devotati Carcass, dar nici nu viseaza faptul ca ar putea fi implicati in acest proiect legendar!"


Conform Blabbermouth.net, Carcass ar fi terminat de inregistrat un nou album, primul dupa 17 ani de pauza.


Acest nou material s-ar fi realizat in colaborare cu celebrul producator Colin Richardson (Fear Factory, Machine Head, Napalm Death, Slipknot, Bullet For My Valentine). Deocamdata trupa nu a gasit inca o casa de discuri cu care sa lanseze albumul, ce este de asemenea asteptat sa apara la inceputul lui 2013.


Chitaristul Michael Amott si bateristul Daniel Erlandsson se pare ca nu mai fac parte din noua formula Carcass, fiind preocupati mai mult de trupa lor, Arch Enemy, desi de la reuniunea formatiei britanice, ei au fost prezenti la toate concertele si festivalurile la care trupa a participat.


Astfel, Matthias Voigt, bateristul din Heaven Shall Burn ar fi inregistrat noul album alaturi de chitaristul Bill Steer si vocalistul si bassistul Jeff Walker.


Carcass au programate mai multe recitaluri in 2013, precum si editia de la anul a festivalului Maryland Deathfest.


Intr-un interviu din mai 2012, Michael Amott a declarat: "Nu lucrez cu Carcass la acest moment. Din ce am auzit, se pare ca se lucreaza la ceva nou, dar nu cu mine, nu sunt inclus"


"Sunt foarte ocupat cu Arch Enemy, chiar si cu Spiritual Beggars si este foarte dificil pentru mine sa imi ocup timpul si cu o a treia trupa"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: